Online een melodie aanvragen!

Steun het carillon

Voor slechts 15 euro per jaar bent u Vriend van het Venloos Carillon. U draagt dan bij aan de instandhouding van dit unieke instrument en krijgt bovendien en bespeling van ons cadeau.

Kijk hier voor meer informatie. 

 

Organisatie

Beleid

Stichting "Het Venloos Carillon" zet zich in voor het instandhouden van het Venloos Carillon - UNESCO immaterieel erfgoed. Deze doelstelling valt uiteen in de volgende onderdelen:

 

  1. zorgen voor een aantrekkelijk programma van bespelingen van het carillon
  2. draagvlak bij politiek en burger
  3. zorgen voor een betere toegankelijkheid van de Martinustoren

Registratie

De Stichting "Het Venloos Carillon" is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 41062519. Het RSIN / ANBI nummer is: 807074792.

Voor de ANBI verantwoording klik hier

Het bestuur van de stichting

Graag laten we u kennismaken met de samenstelling van het bestuur van de Stichting "Het Venloos Carillon", alsmede met de stadsbeiaardiers van de Gemeente Venlo.

Over Stichting "Het Venloos Carillon"

"UNESCO" Immaterieel Erfgoed

Stichting "Het Venloos Carillon" zet zich in voor het instandhouden van het Venloos Carillon. Deze doelstelling valt in het actuele beleidsplan uiteen in de volgende onderdelen:

  1. zorgen voor draagvlak bij politiek en burger
  2. zorgen voor een betere toegankelijkheid van de Martinustoren
  3. zorgen voor een aantrekkelijk programma van bespelingen van het carillon

 

 

Wordt vriend!

Voor slechts 15 euro per jaar bent u Vriend van het Venloos Carillon. Naast het mooie gevoel dat u daarmee een bijdrage levert aan de instandhouding van dit unieke instrument, krijgt u van ons op een door u zelf te kiezen dag (uw verjaardag? Uw trouwdag?) een door uzelf te kiezen muzieknummer uit het repertoire van het carillon. Vrienden van het Carillon kunnen bovendien tegen gereduceerd tarief de toren beklimmen!

Doet u mee? Meld u vandaag nog aan! Stuur een mail naar stadsbeiaardier Marcel Siebers (vrind@venlooscarillon.nl), maak 15 euro over naar Stichting het Venloos Carillon NL31RABO0153812591 en u bent Vriend van het Venloos Carillon!

Gemeente Venlo

 

Contact

Postadres: Roermondseweg 144, 5935 AD Steyl

Bezoekadres: Grote Kerkstraat, 5911 CG Venlo

E-mail: via formulier