Online een melodie aanvragen!

Steun het carillon

Voor slechts 15 euro per jaar bent u Vriend van het Venloos Carillon. U draagt dan bij aan de instandhouding van dit unieke instrument en krijgt bovendien en bespeling van ons cadeau.

Kijk hier voor meer informatie. 

 

Het Carillon

Wij vertellen u graag van alles over het Venloos Carillon. Hier leest u meer over hoe het ontstaan is, en over de kerk en de kerktoren waarin het carillon gevestigd is. Wilt u het carillon komen beluisteren of bekijken? Bekijk dan ook de agenda met concerten van het carillon en de mogelijkheid voor een torenbeklimming.

» Geschiedenis
» De Martinustoren
» De Martinuskerk

Wilt u komen luisteren naar het Venloos Carillon? Bekijk de concertagenda.

Over Stichting "Het Venloos Carillon"

"UNESCO" Immaterieel Erfgoed

Stichting "Het Venloos Carillon" zet zich in voor het instandhouden van het Venloos Carillon. Deze doelstelling valt in het actuele beleidsplan uiteen in de volgende onderdelen:

  1. zorgen voor draagvlak bij politiek en burger
  2. zorgen voor een betere toegankelijkheid van de Martinustoren
  3. zorgen voor een aantrekkelijk programma van bespelingen van het carillon

 

 

Wordt vriend!

Voor slechts 15 euro per jaar bent u Vriend van het Venloos Carillon. Naast het mooie gevoel dat u daarmee een bijdrage levert aan de instandhouding van dit unieke instrument, krijgt u van ons op een door u zelf te kiezen dag (uw verjaardag? Uw trouwdag?) een door uzelf te kiezen muzieknummer uit het repertoire van het carillon. Vrienden van het Carillon kunnen bovendien tegen gereduceerd tarief de toren beklimmen!

Doet u mee? Meld u vandaag nog aan! Stuur een mail naar stadsbeiaardier Marcel Siebers (vrind@venlooscarillon.nl), maak 15 euro over naar Stichting het Venloos Carillon NL31RABO0153812591 en u bent Vriend van het Venloos Carillon!

Gemeente Venlo

 

Contact

Postadres: Roermondseweg 144, 5935 AD Steyl

Bezoekadres: Grote Kerkstraat, 5911 CG Venlo

E-mail: via formulier